Max Verstappen vandaag op TV live stream

2023-01-01
M Verstappen

Sinds de winst van Max Verstappen in 2021 in het Wereldkampioenschap Formule 1, is heel Nederland in de ban van het Racen. Iedereen wil een glimp opvangen van Max Verstappen in zijn Red Bull en gratis naar Max Verstappen vandaag op TV kijken. Wij hebben wat tips op een rijtje gezet voor formule 1 vandaag live te kunnen bekijken, zodat je niet een abonnement hoeft af te sluiten om betaald van de Formule 1 te kijken.

Het F1-seizoen van 2022 gaat verder met de Grand Prix van Miami, 6-8 mei. Nieuwe auto's, nieuwe coureurs, nieuwe problemen - zet je schrap voor een nieuwe epische confrontatie tussen Max Verstappen en kampioenschapsleider Charles Leclerc. Zin in een gratis F1 livestream? Nederlandse kijkers kunnen elke sessie gratis streamen Zorg ervoor dat je weet hoe je een gratis F1-livestream vanuit het buitenland kunt bekijken met behulp van een VPN terwijl je niet thuis bent.

De F1-kalender van 2022 bestaat momenteel uit 22 races nadat de GP van Rusland was afgelast. De Grand Prix van Monaco staat gepland voor 29 mei, terwijl Abu Dhabi de seizoensfinale zal verzorgen op 20 november 2022. De Las Vegas Strip zal in 2023 het toneel zijn van een race. Wil je de Formule 1 live stream bekijken, dan kan dat zeker!

De chaotische strijd om het kampioenschap van vorig seizoen kwam neer op de laatste ronde van de laatste race. Max Verstappen pakte zijn eerste wereldtitel nadat racedirecteur Michael Masi bepaalde rondgeslingerde auto's liet passeren. Het was echter geen dood punt voor Mercedes - de Silver Arrows scoorden hun achtste constructeurstitel.

Het F1-seizoen van 2022 brengt ons een 'revolutionaire' nieuwe generatie auto's en een mix van nieuwe en terugkerende coureurs. George Russell werkt samen met Lewis Hamilton bij Mercedes, Kevin Magnussen vervangt Nikita Mazepin bij Haas, Chinese debutant Guanyu Zhou rijdt naast Valtteri Bottas bij Alfa Romeo en Alex Albon maakt zijn F1-comeback bij Williams. 

Klaar voor een niet te missen seizoen van F1 live stream? Elke race bekijken is niet goedkoop, vooral niet als je in een land bent met een betaalmuur, maar er zijn dit jaar veel gratis kijkopties beschikbaar.

Bekijk overal ter wereld een F1-livestream met een VPN
Zelfs als je je hebt geabonneerd op de relevante 2022 F1-rechtenhouders, heb je geen toegang tot ze buiten je eigen land. De service kent uw locatie op basis van uw IP-adres en blokkeert automatisch uw toegang.

Een Virtual Private Network (VPN) helpt je om dit obstakel te omzeilen. Een VPN creëert een privéverbinding tussen uw apparaat en internet, waardoor u toegang krijgt tot lokale streams waar u ook bent - en u geld bespaart!